Bashkepunim me Food Bank Albania - Shkolla Arberia
Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja
October 18, 2017
Trajnim per ndihmen e pare me vullnetaren e Kryqit te Kuq
May 10, 2018
Shiko te gjitha

Bashkepunim me Food Bank Albania

Perfaqesues te “Food Bank Albania” vizituan sot shkollen “Arberia” ne kuader te Dites Nderkombetare te Ushqimit, i cili eshte nje event mbare global, qe na kujton nevojen per solidaritet ndaj njeriut si dhe dashuri ndaj tokes. U be nje diskutim mes nxenesve per rendesine e te ushqyerit dhe higjenen, ku gjithashtu mesuan edhe gjera te reja dhe interesante ne lidhje me keto tema. Edhe nje here tjeter, ashtu si edhe vitin e kaluar do te behet nje bashkepunim me “Food Bank Albania” ne lidhje me solidarizimin e familjeve kunder urise. Jemi te sigurt qe do te kemi serisht sukses dhe do te mund te kontribuojme denjesisht ne kete fushate.