Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja - Shkolla Arberia
Interviste me Brunilda Zllamin
March 10, 2017
Bashkepunim me Food Bank Albania
October 18, 2017
Shiko te gjitha

Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja

Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja, ashtu si cdo vit , ka angazhuar mesuesit dhe nxenesit e shkolles “Arberia” me punime dhe projekte. Diten e djeshme u mblodhen dhe u perzgjodhen punimet me te mira, te cilat me pas u vendosen ne ambjentet e brendshme te shkolles per te na rikujtuar te gjitheve se sa e rendesishme eshte njohja e gjuheve te huaja.