News & Events - Shkolla Arberia
October 22, 2019

Dita Boterore e Urise

Nxenesit tane ne Diten Boterore te Urise zhvilluan nje aktivitet ne bashkepunim me Kryqin e Kuq prane qendres sociale ne ndihme te njerezve ne nevoje dhe […]
June 29, 2019

Nxenesit e shkolles Arberia ne ndihme te njerezve ne nevoje

June 29, 2019

1 Qershori

June 29, 2019

Dita e Tokes

June 29, 2019

Mbjellim kopshtin per fluturat duke ricikluar

June 29, 2019

Eskursione ne Dajt dhe Shen Gjergj

June 29, 2019

Vizite ne Muzeun e bankes se Shqiperise dhe Internacional Commercial Bank

June 29, 2019

Ne qendren sociale te Kryqit te Kuq