Hapen rregjistrimet per vitin 2020-2021 - Shkolla Arberia
Dita Boterore e Urise
October 22, 2019

Shkolla jo publike “Arbëria” njofton se kanë filluar rregjistrimet për ciklin e ulët 9-vjecar dhe të mesëm për vitin akademik 2020-2021. Data e rregjistrimit është 15 Qershor – 10 Korrik.

Prindërit, të cilët janë me kontratë ekzistuese në shkollë, duhet të bëjnë patjetër konfirmimin për regjistrimin e fëmijës së tyre pranë shkollës sonë. Konfirmimi do të jetë i vlefshëm kur të kryhet pagesa e tarifës së regjistrimit.

Ju mirëpresim!

Drejtoria e shkollës