Interviste me Brunilda Zllamin - Shkolla Arberia
Panairi i shkencave
March 2, 2017
Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja
October 18, 2017
Shiko te gjitha

Interviste me Brunilda Zllamin

Diten e djeshme nxenesit e rrethit letrar te shkolles sone paten nderin dhe kenaqesine te kishin prane tyre shkrimtaren, mjeken, zonjen Brunilda Zllami. U zhvillua nje interviste mjaft interesante, me pyetje te pergatitura me kujdes nga nxenesit. Ishte nje eksperience shume e kendshme te bashkebisedoje me nje grua te shkelqyer dhe plot bote si zonja Brunilda!