Shkolla Arberia

Dita Boterore e Urise

Free Consultation For Student

Nxenesit tane ne Diten Boterore te Urise zhvilluan nje aktivitet ne bashkepunim me Kryqin e Kuq prane qendres sociale ne ndihme te njerezve ne nevoje dhe kryesisht moshes se trete.

Na Kontaktoni