Shkolla Arberia

Përjetoni ekselencën, arrini madhështinë

Fuqizimi i Liderëve të së nesërmes!

Shkolla “Arberia” eshte krijuar qe te formoje nje njeri te suksesshem ne jeten personale,ne shoqeri dhe ne pune.

+3500 nxënës në 20 vite

Ambiente komode Mesimi

Shkolla Arberia ofron ambiente komode për një mësim efikas dhe të kënaqshëm.

Shkolla siguron Transport & Ushqim

Shërbime efikase të transportit dhe ushqimit për të kujdesur për nevojat e nxënësve.

Studim mbas dreke me mesues te profilit

Studim mbas dreke me mësues të specializuar në profilin e tyre për të siguruar një edukim cilësor dhe personalizuar.

Konsultim falas Apliko

Rreth NESH

Vendi ku ju rriteni dhe mësoni

Shkolla jonë është një vend ku mesimdhenia e mirë, nxitja e kreativitetit dhe mbështetja e talenteve janë thelbësore për zhvillimin e secilit nxënës. Ne jemi krenarë që jemi zgjedhja e juaj për edukimin e të rinjve, duke promovuar një qëllim të qartë: të formojmë njerëz të suksesshëm në jetën personale, shoqërore dhe profesionale.
Shkolla është një institucion i licencuar nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës, duke ndjekur programet dhe planin mësimor të shkollës publike.
professor-1.png
1 +

vite eksperiencë

student.png
3480 k

nxënës

Shkolla Arberia

Shkolla jone eshte zgjedhja me e mire per femijet tuaj

Mesimdhenie e mire

Shkolla Arberia është e përkushtuar ndaj mesimdhenisë së mirë, duke ofruar një mjedis të inkurajueshëm dhe një staf të pasionuar për zhvillimin e aftësive të nxënësve.

Nxitje te kreativitetit

Në Shkollën Arberia, inkurajojmë dhe nxitim kreativitetin e nxënësve përmes aktiviteteve të pasura dhe sfiduese që ndihmojnë ata të zhvillojnë aftësitë e tyre krijuese.

 

Mbeshtjete te talenteve

Ne jemi të përkushtuar në mbeshtetjen e talentëve të nxënësve tanë, duke ofruar programe dhe burime shtesë që i ndihmojnë ata të zhvillojnë dhe shfrytëzojnë potencialin e tyre maksimal.

Transport

Transport efikas dhe i sigurt

shërbim të transportit efikas dhe të sigurt për nxënësit.

LAB

Pajisje didaktike laborator bashkekohor.

SPORT

Ambiente sportive dhe edukative.

professor-1.png
20 +

vite eksperiencë

quote.png
50 +

Klasa

SHKOLLA ARBERIA

Çfarë na bën të veçantë?

Shkolla “Arberia” ka një synim të qartë: të formojë nxënës të suksesshëm në jetën personale, shoqërore dhe profesionale. Ne ofrojmë një mjedis të mirëpritur për mësim, mundësi për zhvillim personal dhe profesional dhe mbështetje të kujdesshme për të gjithë nxënësit tanë.

Sherbimet

Shkolla Arberia

Historitë e Suksesit

Në shkollën “Arbëria” kemi gjetur një institucion shkollor tepër miqësor, konstruktiv, me disiplinë të rreptë dhe me personel mësimor cilësor. Çdo prind do të ishte i qetë dhe plot besim nëse do t’i dërgonte fëmijët tek shkolla “Arbëria”, duke patur parasysh kujdesin e vazhdueshëm të stafit për mbarëvajtjen jo vetëm të formimit arsimor, por edhe atij social.
Vikor Canosinaj
Shkrimtar