Shkolla Arberia

Home > Kontakt

Lidhuni me Shkollën Arberia për Informacion dhe Pyetje

KONTAKT

Keni Pyetje konsultohuni me ne?

Ne jemi të përkushtuar në të ofruar një eksperiencë të lehtë dhe efikase të komunikimit për vizitorët tanë. Përdoruesit mund të na kontaktojnë përmes formularit të kontaktit, të dërgojnë email, ose të na telefonojnë për të marrë asistencë. Stafi ynë është gati të përgjigjet në pyetjet tuaja, të ofrojë ndihmë dhe informacion të detajuar, dhe të sigurojë mbështetje të menjëhershme për çdo nevojë.

Adresa Rruga: "Shefqet Ndrroqi", prane sanatoriumit, Tirane, Shqiperi

Numer Kontakti +355 68 2094 017

Numer Kontakti +355 68 2092 050