Shkolla Arberia

Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja

Free Consultation For Student

Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja, ashtu si cdo vit , ka angazhuar mesuesit dhe nxenesit e shkolles “Arberia” me punime dhe projekte. Diten e djeshme u mblodhen dhe u perzgjodhen punimet me te mira, te cilat me pas u vendosen ne ambjentet e brendshme te shkolles per te na rikujtuar te gjitheve se sa e rendesishme eshte njohja e gjuheve te huaja.

Na Kontaktoni