Shkolla Arberia

Mbarimi i librit te Abetares

Free Consultation For Student

Klasa e I -re e Shkolles Arberia kurorezoi me sukses mbarimin e librit te Abetares ku nxenesit u paisen me nje certifikate duka na dhuruar nje kenaqesi dhe emocion me programin e organizuar me vjershat , vallet dhe skecet e tyre.

Na Kontaktoni