Shkolla Arberia

Tetori letërsisë dhe arteve në shkollën jopublike “ Arbëria” dhe “Arberia-2”

Free Consultation For Student

“Ta doni pasionin tuaj, investoni për të dhe me siguri jeta juaj do bëhet më e bukur!”
Bisedë miqësore për artin e fotografisë me fotografin e shquar Roland Tasho. Nxënësit u njohën me rrugëtimin e tij gati 40 vjet me fotografinë dhe marrëdhënet e krujuara mes tyre. Diskutuan për tematikën e gjerë të ekspozitave dhe origjinalitetin e ideve duke i dhënë fotografisë dimensione të mëdha. Interes pati projekti i Rolandit: ”Një karrike për shkrimtarët” me përfshirjen e rreth 50 shkrimtarëve me kontribute të rendësishme në letërsinë shqiptare. Autori ju përgjigj pyetjeve që nxënësit kishin rreth botës së fotografisë, një profesioni mes kënaqësisë, lodhjes dhe përkushtimit gjithashtu. Në fund, fotografi la një mesazh për nxënësnit:
“Ta doni pasionin tuaj, investoni për të dhe me siguri jeta juaj do bëhet më e bukur!”

Na Kontaktoni