Shkolla Arberia

Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja

Dita Evropiane e Gjuheve te Huaja, ashtu si cdo vit , ka angazhuar mesuesit dhe nxenesit e shkolles “Arberia” me punime dhe projekte. Diten e djeshme u mblodhen dhe u perzgjodhen punimet me te mira, te cilat me pas u vendosen ne ambjentet e brendshme te shkolles per te na rikujtuar te gjitheve se sa […]

Mbarimi i librit te Abetares

Klasa e I -re e Shkolles Arberia kurorezoi me sukses mbarimin e librit te Abetares ku nxenesit u paisen me nje certifikate duka na dhuruar nje kenaqesi dhe emocion me programin e organizuar me vjershat , vallet dhe skecet e tyre.

Dita Boterore e Urise

Nxenesit tane ne Diten Boterore te Urise zhvilluan nje aktivitet ne bashkepunim me Kryqin e Kuq prane qendres sociale ne ndihme te njerezve ne nevoje dhe kryesisht moshes se trete.