Dita Boterore e Urise - Shkolla Arberia
Nxenesit e shkolles Arberia ne ndihme te njerezve ne nevoje
June 29, 2019
Show all

Dita Boterore e Urise

Nxenesit tane ne Diten Boterore te Urise zhvilluan nje aktivitet ne bashkepunim me Kryqin e Kuq prane qendres sociale ne ndihme te njerezve ne nevoje dhe kryesisht moshes se trete.