Shkolla Arberia

Home > Lajme & Evente

Informacion Nga Blogu i Shkollës Arberia

Mbarimi i librit te Abetares

Klasa e I -re e Shkolles Arberia kurorezoi me sukses mbarimin e librit te Abetares ku nxenesit u paisen me nje certifikate …

Vizite ne Muzeun e bankes se Shqiperise dhe Internacional Commercial Bank

Dita Boterore e Urise

Nxenesit tane ne Diten Boterore te Urise zhvilluan nje aktivitet ne bashkepunim me Kryqin e Kuq prane qendres sociale ne ndihme te …

Blog

Lajme & Evente